*

Keek op de week

Keek op de week

Dagelijks krijgen we hier op de redactie honderden foto's binnen uit de hele wereld. Aan het eind van de week kiezen we een handvol grappige, opvallende en mooie plaatjes voor u uit.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Volg Spitsnieuws op Facebook!

Japanse leden van de kunstgroep Medaman-Medaman dragen grote ogen Festivalgangers kijken naar een groot vuur tijdens het AfrikaBurn festival Een gridgirl poseert voor de start van de DTM-race op het circuit van Hockenheim Feestvierder liggen in de zon bij het Java-eiland in Amsterdam op Koninginnedag Een jongen doet mee aan een wedstrijd bodybuilden in de Afghaanse stad Kabul Een man klimt in een traditionele 30 meter hoge paal in Duitsland Een meisje geniet van de lentezon in een park in Praag Een deelnemer is verkleed als alien tijdens het AfrikaBurn festival Kenni Larsen gooit zijn motor door de bocht tijdens het Europese kampioenschap Een agent in Oakland is geraakt door verf bij een demonstratie van Occupy Ajax bedankt hun fans na het behaalde kampioenschap Een model presenteert een badpak tijdens de Fashion Week in Sydney Een deelnemer aan een kampioenschap polsstokspringen in Londen Sylvie van der Vaart onthult haar beeld in Madame Tussauds in Berlijn Twee campagneposters voor de Franse verkiezingen reflecteren in een druppel Casey Hauser in actie tijdens het Santa Cruz Goya Windsurfing Festival
G. Hoevenaars | 05-05-12 | 14:39 | 3 reacties

Reacties

Die gridgirl weet wel hoe ze hem vast moet houden zeg... mmm lekker

 • gewoongokken.nl
 • |
 • 05-05-12
 • |
 • 20:17
 • |
 • Quote
 • |

gewoongokken.nl | 05-05-12 | 20:17|
Heb jij wel eens overwogen om je eigen na te laten kijken?

 • Bipspoeder
 • |
 • 06-05-12
 • |
 • 00:45
 • |
 • Quote
 • |

Bipspoeder | 06-05-12 | 00:45

Waar moet ik zijn dan?

 • gewoongokken.nl
 • |
 • 06-05-12
 • |
 • 11:58
 • |
 • Quote
 • |
Bezig met verzenden!

Videos

Meer raar

 
 

Column

James Worthy

Op het strand was het fijn voetballen. Twee tegen twee. Ismail en Ahed tegen Zakaria en Muhammed....
meer >