*

Instagram nu ook voor AndroidHet revolutionaire Instagram-effect.

Instagram nu ook voor Android

Het populaire Instagram is nu ook te downloaden voor mensen met een Android-telefoon, in de Google Play Store is hij sinds gisteren te vinden. Voorheen was de app alleen beschikbaar voor mensen met een iPhone, maar daar is nu een einde aan gekomen. Met Instagram kun je foto’s voorzien van een filter en hem vervolgens delen met je sociale media.

De app is te downloaden voor mensen met een telefoon die werkt op Android 2.2 of hoger. Instagram heeft naar eigen zeggen al zo'n 15 miljoen gebruikers. Bijkomend voordeel; hij kost niets.

Niet iedere iPhone-gebruiker is er overigens even blij mee.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Volg Spitsnieuws op Facebook!

J. Kruse | 04-04-12 | 10:29 | 13 reacties

Reacties

Maar waarom wil ik Instagram dan?

 • Roland
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 10:57
 • |
 • Quote
 • |

Instagram is een toffe app. Ik kloot er regelmatig mee op m'n iFoon. Maar waarom sommige debielen het erg vinden dat meer mensen er nu gebruik van kunnen maken is mij een raadsel...

 • buutvrij
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 11:11
 • |
 • Quote
 • |

Ik vind het maar een kansloze app. Een vriend van mij heeft het ook en als ik met hem in de stad loop moet hij om de minuut even stoppen om ergens een hippe foto van te maken en dat te delen via Instagram met mensen hier duizenden kilometers vandaan. Waarom, vraag ik me dan af.

 • d.darko
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 12:03
 • |
 • Quote
 • |

Nu hadden de Applehipsters eindelijk iets wat Android niet heeft, kan Android het nu opeens ook. Maar dan met 10MP camera's. Lastig om je dan nog elitair te voelen.. Heb een Android, 10MP en denk er niet eens aan Instagram te installeren. Ik pak mijn cannon wel, waar het voor gemaakt is.. =)

 • FapnLap
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 12:11
 • |
 • Quote
 • |

Ik ga briljante fotos van mezelf maken met gespannen spieren en tuilipjes inclusief gratis dingen waar ik van hoop dat andere mensen dit leuk vinden. Dit heb ik nodig om mijn negatieve zelfbeeld weg te werken en te bewerken, en daar is dit programma perfect voor. Tot over 10 dagen op twitter!

 • Peter Nis
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 14:18
 • |
 • Quote
 • |

*tuitlipjes

 • Peter Nis
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 14:18
 • |
 • Quote
 • |

Apple gebruikers zijn over het algemeen behoorlijk bekrompen gebruikers, vandaar dat ze het erg vinden

 • Beuzelaar
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 15:27
 • |
 • Quote
 • |

@Peter Nis
Ik ga dingen schrijven op SN, zodat mensen die ik niet ken het gaan lezen en hopelijk in lachen uitbarsten. Dan ga ik een kwartier later nog eens kijken, want misschien heeft iemand in de tussentijd wel geschreven dat 'ie mijn plempsel vet leuk vindt.
ps. Ik ben best wel trots dat ik dit satirische stukje dusdanig heb geschreven, dat het net lijkt alsof ik het meen. Maar de geleerde internetcommentlezer weet wel beter.

 • buutvrij
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 17:01
 • |
 • Quote
 • |

*gniffel gniffel gniffel

 • buutvrij
 • |
 • 04-04-12
 • |
 • 17:01
 • |
 • Quote
 • |

@buutvrij | 04-04-12 | 17:01 | Misbruik melden
Feed the troll applefanboy.

 • Peter Nis
 • |
 • 05-04-12
 • |
 • 08:10
 • |
 • Quote
 • |

-Peter Nis
Trololololo +1

 • yofel
 • |
 • 05-04-12
 • |
 • 08:21
 • |
 • Quote
 • |

Ik ken het niet, maar als het enkel gaat om het delen van foto's op sociale media: dat kon op Android allang en zonder speciale app. Het lijkt me dan ook nogal achterhaalde meuk.

 • Kelele Nyingi
 • |
 • 05-04-12
 • |
 • 09:08
 • |
 • Quote
 • |

O, wacht, ik lees dat je het kunt voorzien van een filter... Boeien!

 • Kelele Nyingi
 • |
 • 05-04-12
 • |
 • 09:09
 • |
 • Quote
 • |
Bezig met verzenden!

Videos

Das Kapital

 
 

Column

James Worthy

Op het strand was het fijn voetballen. Twee tegen twee. Ismail en Ahed tegen Zakaria en Muhammed....
meer >