*

Ledenraad van Ajax bijeen

Ledenraad van Ajax bijeen

Onder grote belangstelling van de media heeft de ledenraad van Ajax zich vanavond in de ArenA verzameld voor een speciale vergadering. De afgevaardigden laten zich door voorzitter Uri Coronel bijpraten over het conflict tussen Johan Cruijff en de top van de Amsterdamse club.Beide partijen vechten een machtsstrijd uit sinds algemeen directeur Rik van den Boog een technisch plan van de voormalige nummer veertien en een groep niet volledig goedkeurde.

Cruijjf mag als erelid de bijeenkomst bijwonen. Hij verbleef volgens bronnen bij Ajax woensdag nog in Barcelona maar wordt nog wel bij de vergadering verwacht. Zeven andere ereleden, onder wie Piet Keizer en Sjaak Swart, waren al wel om 18.00 uur aanwezig. De ledenraad van Ajax bestaat uit 24 leden. Zes personen waren niet om 18.00 uur in de ArenA. Het voltallige bestuur en de directie van Ajax zijn eveneens van de partij.

Johan Cruijff wil dat Frank de Boer (hoofdtrainer), Dennis Bergkamp (opleiding) en Wim Jonk (scouting) het technische hart van het nieuwe Ajax gaan vormen. De beroemdste oud-speler van Ajax pleit eveneens voor meer individuele aandacht voor de talenten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Volg Spitsnieuws op Facebook!

| 30-03-11 | 18:59 | 0 reacties

Videos