*

Mihaylov rekent op terugkeer Liverpool

Mihaylov rekent op terugkeer Liverpool

Nikolay Mihaylov hoopt na dit seizoen FC Twente te verruilen voor Liverpool. Dat vertelde de 22-jarige doelman vandaag aan de Bulgaarse radiozender Darik."Liverpool is een heel grote club", zei Mihaylov, die in 2007 van Levski Sofia naar de 'Reds' ging. "Toen ik naar Liverpool kwam, kreeg ik geen werkvisum. Maar dat is nu geen probleem omdat ik regelmatig voor het nationale elftal speel."

Mihaylov speelde drie seizoenen op huurbasis bij FC Twente, waarna de eredivisieclub hem definitief overnam van de Premier League-club. Naar verluidt heeft de Engelse equipe het eerste recht om de Bulgaar terug te kopen.

"Ik denk dat die kans zeker aanwezig is", zei Mihaylov toen hem gevraagd werd naar de mogelijkheid om terug te keren naar Liverpool. "En ik weet van mijn zaakwaarnemer dat Pepe Reina terug naar Spanje wil." Reina is de eerste keeper bij Liverpool.

Mihaylov heeft zestien interlands gespeeld voor Bulgarije. Hij is de zoon van de voorzitter van de Bulgaarse voetbalbond Borislav Mihaylov, die zelf meer dan honderd keer de doelman van de nationale ploeg was. Zijn opa Biser was in de jaren zeventig doelman bij het Bulgaars elftal.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Volg Spitsnieuws op Facebook!

| 29-03-11 | 21:59 | 0 reacties

Videos