*

Van den Boog wijkt niet bij Ajax

Van den Boog wijkt niet bij Ajax

Rik van den Boog wil voorlopig nog niet wijken als algemeen directeur van Ajax. "We gaan donderdag gewoon weer aan het werk", zei hij nadat het voltallige bestuur en de raad van commissarissen hadden aangekondigd.Voorzitter Uri Coronel, bestuursleden Joop Krant, Cor van Eijden en Frank Eijken en de overige leden van de raad van commissarissen (Frank Eijken en Jan Haars) wilden de dictaten van Cruijff niet zo maar opvolgen. Ze steunen de directie totdat de ledenraad passende opvolgers heeft gevonden.

"Tot dan blijven we hard voor Ajax werken", zei Van den Boog. "We zijn met Ajax op de goede weg. Er gaan ook veel dingen goed. Wij als directie blijven zitten zo lang het huidige bestuur en raad van commissarissen er nog zijn. Daarna zien we wel verder."

Cruijff
Johan Cruijff is verrast door het aangekondigde vertrek van het bestuur en de raad van commissarissen van Ajax. Dat liet hij weten in een korte reactie aan de NOS.

Cruijff kwam net aanrijden bij de ArenA, waar de ledenraad met de clubleiding in een speciale vergadering bijeen was, toen hij het nieuws over het komende afscheid van voorzitter Uri Coronel en zijn medebestuursleden en -commissarissen vernam. "Nee, ik wist er echt niets van", benadrukte Cruijff. "Ik ben vooraf ook niet geïnformeerd over deze stap. Of het een voordeel is voor mij? Zo kijk ik er niet tegenaan. We praten over Ajax, wat is dan een voordeel of nadeel voor iedereen die ermee bezig is?"

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Volg Spitsnieuws op Facebook!

| 30-03-11 | 21:01 | 0 reacties

Videos

 
 

Column

Hadjar Benmiloud

Mijn vader en ik wandelen door de zonnige parken van Parijs terwijl we stukjes stokbrood voor...
meer >

 

Babes

Crime op Spitsnieuws

LIEVV