Wilders: we zetten een stap achteruit

12 september 2012 om 22:29 door M. van Berkel
Wilders: we zetten een stap achteruit

PVV-leider Geert Wilders erkende vanavond ronduit dat zijn partij een flinke nederlaag heeft geleden bij de Tweede Kamerverkiezingen. "We hebben als PVV zwaar verloren. Vandaag zetten we een stap achteruit, morgen likken we onze wonden", aldus Wilders tegenover zijn aanhangers in een café in Den Haag.

Maar hij riep zijn achterban ook op zich op te richten. "Dit is ook een nieuw begin. Ons gevecht in Nederland is harder nodig dan ooit. De mooiste jaren van de Partij voor de Vrijheid liggen nog voor ons."

In de exitpoll staat de PVV op 13 zetels, 11 minder dan bij de vorige verkiezingen.

Reacties

afbeelding van Narcistisch

Baasje

afbeelding van Ignitem

De andere partijen doen beter waar hij goed in was.

afbeelding van patsterman

Dit was natuurlijk niet wat Greetje in gedachten had toen hij wegliep uit het Catshuis. Toen dacht hij nog dat hij hier een slaatje uit kon slaan en misschien wel eens echt kon gaan regeren ipv gedogen. Valt dat even tegen.

afbeelding van ghetto-69

Feli van een PVV stemmer voor de winnaars.
Blijf Geert wel steunen in de toekomst overigens !!!

afbeelding van Zuiderwind

LOL

afbeelding van rubber duck

VVD 41 zetels - PvdA 40 zetels.

Maar................, wat nu ??

Volgend jaar wéér naar de stembus ??

afbeelding van BossHogg

Kijk wij van de PVV denken toch achteraf dat Europa een moeilijk woord was voor Henk en Ingrid. De volgende verkiezingen zullen we weer vanouds Islam als speerpunt gebruiken.

afbeelding van jvy_007

Zalm en Kok zijn weer back met hun nee niks wordt duurder politiek.

afbeelding van ghetto-69

Zuiderwind
|
12-09-12
|
23:00
Inderdaad dat geldt voor mij ook aangezien (s) links niet de grootste word zoals het nu lijkt :)

afbeelding van Jan zonder dure pet

Allemaal de fout van Wilders....dat krijg je met een "one man show en buikspreekpoppen".
Oh nee, nu hadden de buikspreekpoppen wel ineens inbreng !

afbeelding van Bipspoeder

raar pummeltje die geertje om de terminale fase de mooiste jaren te noemen.
(waarom moeten er twee bodyguards bij hem staan als hij staat te plassen?)

afbeelding van Rechtvaardig

En waar blijven die stoere Spit/PVV aanhangers nu? Een historische dag heh? Hahaha

afbeelding van MrSpiritus001

Staat die idioot, nu in een publiekenlijk urinair te pissen ?
*
Of wast hij zijn handjes erin ?
*

afbeelding van horus

Pfft een stap achteruit? Zeg maar gerust weggevaagd, mister haatpruik! Ksst scheer je weg met je 1 komma zoveel miljoen stemmers..... Oh nee. het zijn er nu een heeeeel stuk minder. Hoop dat we zijn rotkop een heel stuk minder gaan zien

afbeelding van MrSpiritus001

Pardon Bipspoeder, ik lees nu pas jouw commentaar te 23.24 uur.
*
Je was me voor 'dus'.
*

afbeelding van MrSpiritus001

Ik heb een heerlijk gevoel over mij.
*
Ik heb SGP gestemt, omdat ze tegen abortus zijn.
*
Ze staan nu op drie zetels, (Alhoewel de laatste stemmen, dit nog kunnen wijzigen.)
*
En ook al zijn ze klein; Hun doelstelling hierin is groot !
*
En wie weet, krijgen ze het voor elkaar; dat de foetus eerst verdooft wordt, voordat het kindje uit elkaar getrokken wordt.
*

afbeelding van alfred2011

Mr spiritus001, Geert wordt gepijpt door een salafist en dan moet je waakzaam blijven :)

afbeelding van Joodsche Halalzaak

Goh Geert wat ben ik blij dat je zo weinig zetels hebt zeg.
god mag weten wat er in jou enge hoofd omgaat en wat jou toekomstplannen voor dit land zijn.
Een man met een heel onduidelijk verleden zomaar MP maken van een open en kritisch land als NL? Hell no bitch!
gelukkig is de meerderheid van NL iets slimmer dan de gemiddelde pvv stemmer , alhoewel het feit dat men vertrouwen heeft in de politiek getuigt weer van kuddegedrag. hoe dan ook , liever de Grieken dan een ultra zionist dan een wilders .
totaal geen respect voor de man die geen respect heeft voor andere mensen en idealen en bereid is om zelfs geweld te gebruiken en politieke druk uit te oefenen op individuen , heel mooi Nederland , rationeel denken in tijden van nood is het verstandigst wat je ka doen , mijn hoop op een betere samenleving is zojuist bevestigd.
nogmaals bedankt alle stemmers ,
Namens uw Vertegenwoordiger .

afbeelding van farang

Och, och. Niet zo hard voor die verdwaalde geesten van de PVV-sekte. Hun leider, de grote witte half-allochtoon, heeft gefaald. Hij heeft zijn "referendum" over Europa glansrijk verloren. Diep zijn de wonden die nu zijn geslagen. Niet zo hard, want bij andere sektes volgden in dergelijke gevallen dan collectieve zelfmoord, op bevel van de sekteleider. Al het beledigen, schelden, het toewensen van enge ziektes, het op de man spelen, op dit forum door de sekteleden heeft niet geholpen. De PVV-sekte is in diepe rouw gedompeld. Hij liep weg uit het Catshuis omdat hij gezakt was naar 19 zetels. Het partijbelang was belangrijker dan het landsbelang. Het land heeft hem hiervoor "beloond". Terug naar 15 zetels.

afbeelding van willem61733372

Hahahaha waar is Hekei die zal wel buikpijn hebben ,wat riep hij de laatste weken niet allemaal met zijn PVV vriendjes ,let maar op wij worden de grootste .

En vooral Henkei wist het wel zeker 80 tot 85 zetels .

VVD ge grootste partij, er zijn verschillende samenstellingen mogelijk voor een coalitie .
maar ik hoop dat Rutte zijn lesje heeft geleerd en niet nog eens met de Blonde onbeschofte populist in zee gaat .

En wie nu nog eens roept Wilders spreekt voor alle Nederlanders als ie weer eens populistiche niets oplossende priet praat staat te verkondigen ,zal nu toch wel beter weten dat hij nu voor een nog kleinere kleine groep (dom) stemvee spreekt ,en niet namens alle nederlanders

afbeelding van Sint Nicolaas

Ziehier, de uitslag is bekend. Een zucht van opluchting ging er door de EU.
2 pro-EU partijen hebben gewonnen. Zo kan Brussel tenminste verder gaan met de oprichting van de superstaat waarin we straks niks meer te vertellen hebben, het weggraaien van NL belastinggeld om dat vervolgens door te sluizen naar de corrupte, zwakke broeders in het zuiden. En nu zijn de VVD en PVDA aan zet. Tot elkaar veroordeeld. Met dank aan de "strategische" kiezers die nu mede schuldig zijn aan het verkwanselen van de NL belangen en souvereiniteit. Resultaat is een coalitieregering van 2 tegenpolen waarin weer slappe compromissen gesloten moeten worden waarbij de oorspronkelijke partijprogramma's het onderspit moeten delven. Gefliciteerd NL. u krijgt de regering die het verdiend. Ik heb met u te doen. Ben ik blij dat ik dit zinkende schip reeds lang verlaten heb.

afbeelding van Breinstein

Wanhoop niet. Ik ben enorm anti-europees. Zeer tegen massa-immigratie. Er was me echter meer aan gelegen om een milieuterroristische vleespet uit het torentje te houden.

afbeelding van Mauz_is_waus

@willem61733372 | 13-09-12 | 06:14
Niet alleen Henkei, kan er nog wel een paar noemen. RobertJamesF (is volgens mij weg nu), ghetto-69, henk en ingrid, janogsteedsonteveredennl etc,
Maar denk dat ze het wel sportief opvatten, en met de VVD nog wel kunnen leven.

afbeelding van munchener freiheit

Had Samsom niet gezegd dat ie alleen in een kabinet ging zitten dat ZIJN naam zou dragen?? Ben benieuwd. Het wordt toch echt kabinet Rutte, denk ik zo. Eens kijken hoeveel het woord van Samsom waard is.

afbeelding van munchener freiheit

Mauz_is_waus
|
13-09-12
|
08:48
idd, ik ben allang blij dat Samsom niet de grootste is geworden.

afbeelding van willem61733372

munchener freiheit 08:48

Eens kijken hoeveel de woorden van Samson waard zijn.

Moeten we niet zeggen hoeveel de woorden van alle fractieleiders waard zijn .

Zou wel eens willen zien als bv de PVV en het CDA sterker hadden gescoord ,en er weer een e.v.t coalitei mogelijk was geweest tussen deze 3 partijen , met een voorwaarde dat ze ook alle 3 in de regering zaten zonder dat er sprake van gedoogsteun zou kunnen zijn.

Durf erop te wedden dat b.v. een PVV die van te voren riep niet met EU voorstanders in een kabinet te gaan zitten,wel weer heel snel op zijn woorden terug zou komen .

Of een CDA dat riep niet met een PVV te willen ,gelijk ook een aantal VDD leden riepen .

Trouwens ondanks de eigen woorden van Wilders niet met Eurofielen in een coalitie te gaan zitten ,gaf hij wel een tijdje terug aan om e.v.t met bv de VVD samen te willen regeren de VVD de Eurofiel bij uitstek ,vasbijtend met betrekking tot eis van EU 3% marge begrotingstekort.
Rutte die voorstander is van de Euro in stand te houden .

Dus munchener freiheit hoeveel waren de woorden van bv Wilders waard voor de uitslag van de gisteren gehouden verkiezingen .

afbeelding van marcc85

Grappig dat al die linkse lui hier ineens weer op reageren na maanden afwezigheid :)
Denk dat meeste PVV stemmers gewoon voor de VVD gestemd hebben uit strategische overwegingen. Desalniettemin wens ik jullie veel plezier met het afzeiken van mensen. Jullie zijn geen haar beter dan de blonde leider in het beledigen van mensen met een andere mening.

afbeelding van taaikossie

Kijk wij van de PVV denken toch achteraf dat Europa een moeilijk woord was voor Henk en Ingrid. De volgende verkiezingen zullen we weer vanouds Islam als speerpunt gebruiken.
BossHogg 12-09-12 23:04

Wij van de PvdAllochtonen denken achteraf toch dat Nederland een te moeilijk woord is voor Achmet en Fatima.

Laat staan Europa, dus kunnen wij nu met een gerust hart Nederland uitleveren aan Europa want dat hebben zij toch niet door.

afbeelding van MrUnlimited

Geert gaat nu de oppositie in, zijn pijlen afvuren op Samsom zodat de PVDA bij de volgende verkiezingen een miezierig klein partijtje wordt en Sap de kamer uit gaat. Geert is niet gek: veel pvv-stemmers hebben gisteren strategisch op de VVD gestemd om deze de grootste te maken om die activist uit het torentje te houden. Veel SP-stemmer hebben geprobeerd om die activist in het torentje te krijgen. Jammer, maar daar trappen we als HARDWERKENDE Nederlander niet in! Bij de volgende verkiezingen zijn de VVD en de PVV die weer winst boeken en kan links huilie huilie doen.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307798_4252635470452_9557...

afbeelding van Screwthesystem

@MrUnlimited:

Jij snapt het. 10+ !!

afbeelding van opabakker

Ik blijf de PVV trouw. Geert komt terug. Groter, harder en eerder dan links lief is!

afbeelding van willem61733372

Marcc 85 09:32 Huilie huilie doen .

Grappig die linkse lui hier die ineens weer hier reageren .

Tja dat komt omdat het voorheen een echt PVV forum was wanneer er ook maar iets v/d PVV hier stond , en ja zelfs linkse lui die hier hun mening wilden ventileren ( vrijheid van meningsuiting ) stuk voor stuk voor landverraders werden uitgemaakt door de PVV clan .

Ben wel blij dat je aangeeft dat Wilders beter was in afzeiken van mensen en beldigen ,dan regerings verantwoordelijkheid te nemen.

En ja misschien zijn wel PVV stemmers naar de VVD overgestapt ,maar die PVV stemmers zullen dus er ook mee moeten leven dat de EURO blijft Dat we in de EU blijven dat we meedoen met 40 miljard aan een noodfonds ,misschien later nog meer . en zo zijn nog heel wat zaken op te noemen die de PVV overlopers nu op de koop moeten nemen ,zaken waar de PVV absoluut tegen was .
dus of die PVV overlopers nu zo blij moeten zijn .

En feit is ook dat die overlopers er voor zorg hebben gedragen dat de PVV nu zwakker staat in de kamer ,en wie weet hopelijk pas over 4 jaar heel wat moeten inhalen mochten ze maar met 15 zetels aan nieuwe verkiezingen
gaan deelnemen .

Ik kan je verzekeren dat mocht het nieuwe kabinet het dit x wel 4 jaar volhouden en het goed doen dit een verdomd lange tijd zal zijn voor partijen die nu zwaar hebben verloren dat weer in te halen , zeker wanneer zich de economie goed herstelt de crissis misschien wordt afgezworen dank zij de EURO en de EU

En dan zal Wilders niet veel meer hebben aan een populistische riedel over hoofddoekjes of Islam

Dus wie doet zich hier wat tekort vermoedelijk de PVV overloper ,deze levert veel in .

afbeelding van johanF

Het na-trappen is begonnen....wat een beschaving...!!!
Zelf ben ik de PVV zeer erkentelijk dat , mede door ongewoon, confronterend en niets verhullend taalgebruik , de zweverigheid in de politiek op een laag pitje stond.
Het heeft velen de ogen geopend en ook geconfronteerd met hun eigen hypocrisie.
Bij deze mijn dank aan de heer Wilders.

afbeelding van abrgaa

Fain hoor, dat die anga man uut fanlow heeft ferloran!

afbeelding van Joodsche Halalzaak

Het na-trappen is begonnen....wat een beschaving...!!!
Zelf ben ik de PVV zeer erkentelijk dat , mede door ongewoon, confronterend en niets verhullend taalgebruik , de zweverigheid in de politiek op een laag pitje stond.
johanF
|
13-09-12
|
10:50
|
Misbruik melde
-
nee want wilders trapt nooit na en hij is zo beschaafd net zoals zijn achterban? schei uit man !
die man moeten we figuurlijk doodtrappen en niet alleen natrappen .. jullie pvv adepten gaan nog een mooie tijd tegemoet moehahaha!
jullie hebben lang genoeg nagetrapt , beledigt en gescholden .
tijd om weer sociaal met elkaar te zijn ipv elkaar uit te sluiten .
dickhead.

afbeelding van Joodsche Halalzaak

willem61733372
|
13-09-12
|
10:10
|
-
heel verstandig van de PVV`èrs om over te lopen naar de VVD .
het is werkelijk van de zotte dat mensen deze onbetrouwbare pion uit israel als mp wilden en het liefst moslims en andere bvuitenlanders met geweld zou verdrijven.
fuck de pvv gesponsord door de club van de duivel , fuck geert wilders ultra zionist en is bereid Nederland weg te geven aan israel , sorry hoor dan nog liever Europa .
en ik kan nu eindelijk ook begrijpen waarom er ooit antisemitisme was in 1930 tot 1945. dit zijn gevaarlijke mensen met plannen waar de duivel nog wat van kan leren , adios !

afbeelding van Hideous Laughter

@Joodsche Halalzaak
Ga je nu alweer weg? Het werd net gezellig. Over Geert gesproken, don't feed the trolllz he?

afbeelding van rubber duck

Geert komt terug, 100% zeker, en de Pvdarabieren wordt de grootste lijstduwer van de PVV. Ga er maar van uit dat de eerste groepen "nieuwe nederlanders" al onderweg zijn naar ons land waar ze geen strobreed in de weg zal worden gelegd. We zullen ons zelf nog beter moeten beveiligen want de politie zal ons nog meer aan ons lot overlaten. Zou het toeval zijn dat foute Job deze baan krijgt ??

http://www.telegraaf.nl/binnenland/12203829/__Job_Cohen_naar_Politie_en_...

We zullen, om ons en onze spullen te beschermen, onze woningen nog beter moeten beveiligen. Dus dat wordt extra deursloten, hangsloten, honkbalknuppels enz. aanschaffen, wat dan wel weer goed is voor de economie.

afbeelding van Zuiderwind
afbeelding van NieuweNicknameHanz

rubber duck | 13-09-12 | 12:20
.
Hoeft niet duur te zijn één hond is genoeg om die islamietische ****** buiten te houden een hond is onrein.
En verder vind ik het frappant, zo niet zeer opmerkelijk te noemen, dat een medewerker van een joodse broodjeszaak ook ineens dit forum weer weet te vinden, na het "verlies" van de PVV, goh over sociaal gesproken en natrappen....

afbeelding van rubber duck

@NieuweNicknameHanz 12:46

Inderdaad, en gezien de taal die hij uitslaat in z'n laatste posting ga ik er van uit dat het exemplaar is uit de maatschappij die berucht zijn door hun "lange tenen".

afbeelding van footbal33

@willem61733372 | 13-09-12 | 06:14

Beetje jammer van je. PVV had het ook niet in de kamer gered wanneer wij niet waren overgestapt. 1, hij was te klein en 2, niemand wilde met hem samenwerken. Dus ja, om te voorkomen dat die rooie activist in het torentje zou komen, ben ik op het laatste moment voor de VVD gedaan. Hadden we dit NIET gedaan, had nu die Greenpeace activist in het torentje gezeten. Over mijn lijk.

afbeelding van janogsteedsontevredennl

Tja zeer spijtig voor de PVV maar het volk heeft gesproken, dit is democratie op zijn best! Ook deze keer heb ik PVV gestemd, maar ik hield er stiekem al rekening mee dat dit wel eens een zeer slechte uitslag kon worden voor de PVV.

*

We zullen zien welke kant het opgaat, ik zie persoonlijk geen toekomst in de eu in deze vorm. Nu het ESM in werking gesteld gaat worden zal het ene lijk na de andere uit de kast rollen bij onze EU knoflooklanden, de banken aldaar zullen op korte termijn her gefinancierd moeten worden, onze pensioengelden staan op het moment verkwist te worden.
Ook onze hele soevereiniteit staat op het spel.
Veel wijsheid voor Rutte en Samson, en hoogstwaarschijnlijk de CDA die er bij gaat komen.

afbeelding van ghetto-69

Joodsche Halalzaak
|
13-09-12
|
11:15
Gasten zoals jij suit ik sowieso uit , en de PVV blijft mijn partij !
Ga rustig verder hier met jou gejank , zal het gierend van de lach verwelkomen :))))

afbeelding van ghetto-69

Sluit dus

afbeelding van ghetto-69

Mauz_is_waus
|
13-09-12
|
08:48
Ben er nog steeds hoor en om 22:58 hierboven ook als jij het draadje wel gelezen had ipv zmaar wat plempen !!

afbeelding van maan99

VVD en PvdA gaan toch wanbeleid voeren. Om een meerderheid in de 1e kamer te krijgen moeten ze Pechtold en het CDA tevreden gaan stellen.
Geertje moet goede oppositie voeren en dan komen de zeteltjes wel weer terug.

afbeelding van Hideous Laughter

Omelette du Fromage

afbeelding van RikRikken

PVV is alles behalve verloren.
De strategische stemmen zijn de volgende keer weer voor de PVV.
.
De stemmers zijn gewoon zo slim geweest om ervoor te zorgen dat de VVD groter is dan de PvdAnti-arbeid.
En met succes want er is er weer eentje af bij de PvdA dus de VVD - en dus rechts - is de grote winnaar.
.
En als je bedenkt dat de PVV ook VVD was, dan doet rechts het helemaal niet slecht.
.
Het is over de rug van de PVV maar zo gaat in het leven maar het verlies word waardig gedragen. De PvdA won over de rug van de SP en nog doen ze kinderachtig!
Ze zouden gewoon alle peilingen moeten verbieden. Dan kan iedereen gewoon stemmen op de partij van zijn/haar keuze i.p.v. strategisch te moeten stemmen.
Zelfs dat wordt door de media en met name die Hond, om zeep geholpen.

afbeelding van Hideous Laughter

@RikRikken| 13-09-12 | 20:38 |
Is that all you can say?
http://www.youtube.com/watch?v=oX72Mzw2XvI