Hells Angels zoeken nieuwe eindbaas

17 mei 2013 om 08:44 door A. Ringeling
Hells Angels zoeken nieuwe eindbaas

De president van de Hells Angels, Theo Huisman, is eerder deze maand oneervol afgezet door de leden van de motorclub. Dit weet De Telegraaf.

Huisman zou zich niet hebben gehouden aan de erecodes van de Angels. Het oneervol afzetten van een president heeft bij de motorclub grote persoonlijke gevolgen. Zo zou Huisman mishandeld zijn en heeft hij al zijn clubeigendommen, waaronder zijn Harley Davidson, moeten inleveren. Ook moet hij zijn tatoeages met verwijzingen naar de Hells Angels laten verwijderen.

Ook Harriy Stoeltie, die hoog in de hiërarchie van de club staat, zou op de nominatie staan eruit gewipt te worden. Stoeltie zit momenteel vast op verdenking van afpersing. Ook hij zou zich niet aan de clubregels hebben gehouden.

Het is de tweede keer in enkele jaren tijd dat de Hells Angels hun president kwijtraken. Daniel Uneputty, alias Unu, legde in de 2011 vrijwillig zijn functie neer, maar bleef wel gewoon lid.

Reacties

afbeelding van Brutale Aap

Gordon?

afbeelding van Ploertendodert

<code>[<a href="#comment-1667304">@Brutale Aap</a> | 17-05-13 | 10:06]</code><br>Paul de Leeuw in zijn Annie-kostuum.<br>

afbeelding van ikwordnietgoed2

Holleeder? Die zit in die kringen en weet wel raad met criminaliteit ! <br>

afbeelding van monaco
afbeelding van monaco

Gedaan moet zijn, elkaar.

afbeelding van pitabroodje

Holleeder is akkoord, maar dan moet hij zijn scooter gaan omruilen voor een motor.
Het probleem is H. heeft geen motorrijbewijs - maar dit zien wij door de vingers.

afbeelding van ikwordnietgoed2

<code>[<a href="#comment-1667387">@pitabroodje</a> | 17-05-13 | 11:42]</code><br>Het probleem is H. heeft geen motorrijbewijs - maar dit zien wij door de vingers.<br><br><br>Heeft hij toch niet nodig. Het is een crimineel en daarvoor gelden geen regels in dit land! <br><br><br>

afbeelding van mutsje

Het is toch te gek voor woorden, stel je voor, ik koop een Harley en wordt lid van die brommerclub.<div>Na onenigheid moet ik ook mijn Harley afstaan?</div><div>Ze zijn helemaal gek.</div><div>Wat kost een Harley en wat kost een rus of andere oostblokker?</div><div>Gewoon de cijfertjes tegen elkaar wegstrepen.</div>

afbeelding van Sater

Wat is dat voor vereniging?<br>