'Franse moslims terug naar eigen land'

11 april 2012 om 09:29 door F. Verhoef
'Franse moslims terug naar eigen land'

Als het aan sjeik Omar al-Haddouchi ligt, de leider van de Marokkaanse jihadistische beweging, moeten alle Franse moslims zo snel mogelijk het land verlaten en vertrekken naar Noord-Afrikaanse landen.

De moslims hebben namelijk niets meer te zoeken in Frankrijk, vanwege onder andere het boerkaverbod en de strengere controles op islamitische radicalen na de islamitische terreuraanslag in Toulouse, zo weet De Telegraaf.

Vluchten
Volgens al-Haddouchi, die ook veel aanhangers heeft onder Nederlandse moslimradicalen, moeten moslims met hun kinderen vluchten naar de landen in Noord-Afrika, omdat ze daar "op zijn minst" islamitische gebruiken "respecteren", "zoals het dragen van een hoofddoek".

Toilet
Niet-moslimlanden zijn in de ogen van de orthodoxe sjeik "een toilet waar je je grote boodschap achterlaat en daarna vertrekt."

Reacties

afbeelding van Смерть шпионам

Nee niet naar Noord Afrika, Jullie motte hier blijven anders kan ik niet in pluche zitten/PVDA Modus uit.

afbeelding van A. De Bree
afbeelding van J.F.H.

Why not....laat maar gaan ..!

afbeelding van minetje

Franse dagdromen .
Alsof er ook maar ene vertrekt en als dan naar nl .Want weet je oetkering vele hoger

afbeelding van De Eikel

Hoeveel Marokkanen zullen gehoor geven aan "sjeik Omar al-Haddouchi" ?!
Er zit wel een kern van waarheid in zijn woorden: Geloofswaanzin kun je beter wat dichter bij de evenaar bedrijven gezien aldaar de korte lontjes gemakkelijker kunnen ontbranden door gunstige weersomstandigheden.

afbeelding van A. De Bree

Is die Omar al-Haddouchi vergeten dat een toilet een uitvinding is van het verderfelijke westen? Daar mogen halalbillen van mohammedanen niet eens op zetelen.

afbeelding van bizonkid

*ogen dicht doet en voor zijn geestesoog verrukt ziet hoe Jumbo's vol vanaf Schiphol richting Turkije en Marokko vliegen*

afbeelding van mavis

Gelijk heb ie,ik zal ze niet missen, weg wezen baii baii zwaii zwaii

afbeelding van bizonkid

*zich realiseert dat Jumbo's vol staatsruifvreters uitsluitend in de vakantiemaanden zijn te bespeuren en overgaat tot de orde van de dag*

afbeelding van 1970peet

zou het eindelijk zo ver zijn

afbeelding van opabakker

En nu allemaal luisteren, allahverdomme!!!!!

afbeelding van Kelele Nyingi

-weggejorist-

afbeelding van Eloquent

Ik denk dat dat beter is voor alle partijen!
Meneer sjeik Omar al-Haddouchi, we zijn het eens! Neem er hier ook een zooi mee, graag. Met name die 12-22 jarige jochies met glimjasjes....

afbeelding van blabla bladerdebladiebla

Laat ik mijn reactie beperkt houden tot:
"De wens van de gedachte van velen, wordt hier verwoord door iemand die er eigenlijk tegen had moeten zijn."

afbeelding van rob ferrari

Doen ze toch niet, wie gaat er nu terug de zandbak in.

afbeelding van WayneGretzky99

Houdoe he.

afbeelding van Harde heelmeester

Wat een geweldig idee! Weten ze dat hier in Nederland ook al? Daar mag best wat subsidie tegenover staan.

afbeelding van MacMandy1

Dat is nog eens een man met verstand en goede ideeën!

afbeelding van Kelele Nyingi

Het gaat inderdaad zeker niet gebeuren. Met alle commentaar op dat 'verderfelijke westen' vinden ze het hier gewoon te aangenaam vertoeven. Het eigen 'land van herkomst' wordt wel opgehemeld, maar dat is gebaseerd op nostalgische dromen zonder enige binding met de werkelijkheid. Dat zij hier blijven betekent overigens wel, dat ze dat zelf ook inzien. Dat maakt hun wrok jegens het westen alleen maar groter, want dat strookt niet met het wensbeeld.

afbeelding van monaco

-weggejorist-

afbeelding van Saurian

Doen ze toch niet, wie gaat er nu terug de zandbak in.
rob ferrari | 11-04-12 | 09:56 |
.
Ze gaan vaak genoeg daarnaar terug tijdens hun vakantie. Voor familie en vrienden. Van mij mogen ze daar blijven. Hun Nederlandse paspoort wel achterlaten hier.

afbeelding van uitgeslapen

Denk dat maar niet.
Die moslims komen gewoon gezellig naar Holland, want hier mogen ze nog steeds alles doen van het CDA.

afbeelding van mavis

Wat die grote boodschap betreft,is het geen idee' om ze een chemisch toilet mee te geven, kunnen ze daar toch in ieder geval hun grote boodschap in blazen ?

afbeelding van Bathasar Gerards

Ik zeg.... DOEN!

afbeelding van Pride of the North

Het word tijd dat ze deze maatregel ook in nederland doorvoeren!
Ons land = onze normen en waarden. anders oprotten!!

afbeelding van peacemaker

Een wijs man! Ik zeg DOEN!!!!!!!!!

afbeelding van A. De Bree

In islamitische landen is het gebruikelijk om de grote boodschap op de openbare weg achter te laten nadat men het gat heeft afgeveegd middels een of twee stenen.

afbeelding van Kelele Nyingi

"Niet-moslimlanden zijn in de ogen van de orthodoxe sjeik "een toilet waar je je grote boodschap achterlaat en daarna vertrekt.""
.
De grote boodschap van moslims is toch de islam? Graag goed doorspoelen daarna.

afbeelding van munchener freiheit

-weggejorist-

afbeelding van Frank de Snater

Ja maar dan raken die landen helemaal overbevolkt en dat moeten we niet willen met z'n allen.

afbeelding van abisha

wat en droom..
als ze het nou nog echt doen ok :(

afbeelding van blaasbaan

Van de Franse winter naar de Arabische lente. Ik zeg DOEN!

afbeelding van Bathasar Gerards

Frank de Snater | 11-04-12 | 10:52 |
Och, daar weet de natuur wel raad mee hoor.
En dan heeft de huilindustrie weer een reden om giro 555 maar weer eens te openen, en voelen die zich ook weer beter.

afbeelding van Het Zilte Nat

Geef die sheik even door dat we in Nederland dergelijke maatregelen ook overwegen, kan hij vast vooruit werken.

afbeelding van thebwaap

Ik zeg we noemen heel Europa vanaf nu Frankrijk!!!!

afbeelding van Antonin

Wat een domme vent is dat, nu verklapt hij zo maar hoe moslims denken over Europa. Het is wel een heel goed plan dat navolging verdient. Sterker nog, ik vind dat we - in het kader van omarming van exotische culturen - deze man moeten helpen en vandaag nog 10.000 moslims met een enkele reis op het vliegveld richting Noord-Afrika moeten zetten. Irakezen, Albanezen, Turken, Somaliërs, Bosniërs, Tsjetsjenen, volg dit progressieve voorbeeld!

afbeelding van munchener freiheit

Frank de Snater | 11-04-12 | 10:52
Waarom niet?? Alsof het hier niet overbevolkt is.

afbeelding van Latin Lover

Dagelijkse lijndienst Schiphol-Zandbak met Poche Airlines

afbeelding van Rapalje

De Fransen hebben dus wel lef een rechte rug en een regering welke WEL affiniteit heeft met haar eigen bloed.

afbeelding van MrsHoffman

Voor het eerst dat ik het met een moslim eens ben!!Gewoon doen!!!!!!!

afbeelding van Clyde the Frog

Oei! Als Geertje dit hoort gaat ie vast nog harder aan de touwtjes trekken..
Dan moeten ze hier ook eindelijk opzouten!!

afbeelding van De Zeikerdt

Er bestaat dus toch een God.

afbeelding van De Zeikerdt

@Bathasar Gerards | 11-04-12 | 11:05 |
Dat is dan ook de enige keer dat ik iets op giro 555 stort.
Het is het eerste goede doel waar ik helemaal voor kan gaan.

afbeelding van R1d3_Th3_L3g3nd

kijk... er is toch nog hoop :-D Mijn zegen hebben ze.. allemaal enkeltje rifgebergte :-D

afbeelding van A. De Bree

Koopt aandelen schoenen.

afbeelding van wiener mit pommes

Leest u mee Den Haag?

"Niet-moslimlanden zijn in de ogen van de orthodoxe sjeik "een toilet waar je je grote boodschap achterlaat en daarna vertrekt."

Met andere woorden, Stank voor Dank!!!

afbeelding van Bathasar Gerards

Latin Lover | 11-04-12 | 12:27 |
Vliegen?? Da's veel te duur. Er zijn toch containerschepen? Paar luchtgaten in de zijkant, flink proppen, en met een paar dagen zijn ze ook weer terug in de woestijn.
De imam heeft niet gezegd 'op een luxe manier terug...'. Ze moeten het maar zien als een bedevaart o.i.d.

afbeelding van eye

Puik idee, vergeet de Nederlandse moslims niet mee te nemen ook al betekend dit een enorme verkleining van de PvdA.

afbeelding van Bathasar Gerards

Dat zou de samenleving ook nog eens een gigantische besparing op uitkeringen opleveren. Want bijna geen enkele mohammedaan werkt voor zijn/haar geld.

afbeelding van lemmy

Helemaal eens met sjeik Omar al-Haddouchi, die mensen hebben het in en in slecht hier. :)

afbeelding van ghetto-69

Heeft Islam8erlijk zich al aangemeld ?
Wil best 100 euri sponsoren overigens ! (wel een enkele reis 4ever he )

afbeelding van lemmy

>>Niet-moslimlanden zijn in de ogen van de orthodoxe sjeik "een toilet waar je je grote boodschap achterlaat en daarna vertrekt."

Geen woorden maar daden, zal ik maar zeggen, ik help wel mee de grote boodschap op te ruimen die ze achterlaten.

afbeelding van Peteyoung

Eindelijk een sjeik die het snapt, dat er meer volgen.
Kansloze doctrine net als bij Adolf H, uiteindelijk delven ze het onderspit.

afbeelding van Peteyoung

Met zulke aanhangers kom je toch niet ver.

afbeelding van János Hunyádi

Niet alleen de Franse...

afbeelding van Foppe

Opzouten met dat smerige uitschot....weg ermee met die kontenneukers..

afbeelding van Henkei

Ik zeg we noemen heel Europa vanaf nu Frankrijk!!!!
thebwaap | 11-04-12 | 12:06
♪ Dat zou ik maar niet doen; daar zijn ze al teveel op uit in de EU...
En met de huidige bezuinigings woede, bestaat er zomaar de kans dat we hier als niet moslims een soort moslim verwijderings heffing/bijdrage moeten betalen, zonder dat er ook maar 1 moslim verwijdert wordt.

afbeelding van dhrprojectx

De groeiende problemen met de islam in Europa zijn niet slechts een gevolg van een botsing van culturen, maar ook van een botsing van beschavingen. De culturele en religieuze dimensies van het conflict liggen ten grondslag aan de houding van moslims dat niet zij zich moeten aanpassen aan het vrije, democratische en deels nog altijd Joods-Christelijke Westen, maar andersom: dat Europeanen zich moet aanpassen aan de uit het Oosten afkomstige ondemocratische en discriminerende islam.
In sommige Europese landen beginnen politici langzaam in te zien dat al die aardige migranten uit islamitische landen misschien toch wel eens een probleem zouden kunnen vormen. Jammer genoeg begrijpen de meesten van deze politici niet de ware omvang van dit probleem. Voor hen is het veelal onaangepaste en gewelddadige gedrag van moslims niet meer dan een onderdeel van een botsing van beschaving. De gedachte dat het slechts om een cultureel probleem gaat dat met wat opvoedkundige indoctrinatie en gedwongen integratie -vooral van de oorspronkelijke 'discriminerende' bewoners wel te verstaan- wel op te lossen valt maakt de zaken echter alleen maar erger. Oorzaak: het gevaar van de islam wordt nog steeds gruwelijk onderschat.

Moslims zien islam als superieur

In zowel Europa als de VS wordt de fout gemaakt te denken dat het islamitische geweld en racisme nu eenmaal het gevolg is van de steeds multicultureler wordende samenleving, en is men blind voor het feit dat dit gedrag onderdeel uitmaakt van de hervatting van een oude islamitische invasie van Europa. De authoriteiten negeren de signalen uit de samenleving en houden de autochtone bevolking voor dat ze er maar het beste van moeten zien te maken, waarbij ze ervan uitgaan dat de spanningen zich over één of twee generaties wel zullen hebben opgelost. Sommigen maken zich weliswaar zorgen dat de hier geboren moslims juist radicaler blijken te zijn dan hun ouders, maar daar worden vervolgens verkeerde conclusies uit getrokken, met als gevolg dat de oorspronkelijke Westerling verteld wordt dat hij zich maar moet aanpassen en dat het probleem dan vanzelf zal verdwijnen.

Het grote probleem is dat moslims geloven dat hun manier van leven superieur is en behoort te zijn, en dat ze vanuit de Koran de opdracht hebben om hun islamitische wetten en gebruiken op te leggen aan alle niet-moslims. Iedereen en ieder systeem dat zich niet wil aanpassen aan hun wetten is volgens hen ongeldig. Als Westerse maatschappijen zich vervolgens proberen aan te passen aan moslims heeft dat om die reden juist een sneeuwbaleffect tot gevolg, en zal iedere concessie die wordt gedaan aan moslims leiden tot nieuwe, hardere eisen (goed voorbeeld: het Israëlisch-Palestijnse conflict). Deze steeds hoger wordende eisen van moslims zullen pas stoppen als de hele samenleving zich heeft onderworpen aan de islam, en het systeem hun systeem is geworden.

Begrip voor islamitische verkrachtingsbendes?

De botsingen over varkensvlees in school- en bedrijfskantines, het dragen van hoofddoekjes, aparte zwemuren voor moslima's,en aparte stoelen in Pathe bioscopen voor moslima's of het weigeren om een vrouw de hand te schudden,of het weigeren van Joden en blinden (omdat -blindegeleide- honden onrein zijn) door islamitische taxichauffeurs zijn de 'gematigde' uitingen van die houding. Erger zijn de islamitische verkrachtingsbendes -in bijvoorbeeld Oslo, Stockholm, Sydney, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Marseille, Parijs, Berlijn- die geloven dat verkrachting een zonde van de vrouwelijke slachtoffers is en niet van de mannelijke daders, en dat het molesteren en zelfs vermoorden van Joden, Christenen, homoseksuelen en andersdenkenden een manier is om in het paradijs te komen.

Europese overheden wijzen er vervolgens op dat er een groot verschil is tussen het weigeren om een blinde te vervoeren en het verkrachten van een vrouw, maar zien niet in dat beide gedragingen afstammen van dezelfde anti-Westerse houding. Moslims vinden dat hun waarden en wetten zo superieur zijn dat iedereen zich daar aan zou moeten houden. Daarom hebben ze er geen enkel probleem mee om deze wetten en gebruiken op te dringen aan anderen. Zo behandelen zij een meisje dat volgens onze normen normaal gekleed is als iemand die er volgens hun normen om 'vraagt' om aangerand en verkracht te worden.

Sommige politici - zoals in Nederland PvdA-leider Job Cohen, Femke Halsema van GroenLinks en Alexander Pechtold van D66- vinden dat we maar 'begrip' voor moeten hebben voor dit soort 'culturele verschillen', waarmee zij in feite de weg vrijmaken voor de invoering van tenminste een deel van de islamitische sharia-wetgeving. Een land kan echter niet twee totaal verschillende rechtssystemen hebben. Uiteindelijk zal één systeem overblijven, en de demografische ontwikkelingen laten in combinatie met ongelimiteerde moslimimmigratie zien dat de Europese vrijheid en democratie uiteindelijk ten onder zal gaan, zeker als Turkije in de toekomst lid zou worden van de EU.

Aanpassing en tolerantie wakkert islamisering aan

Hoewel het nog niet zover is zien we nu al waar het aanpassen van de maatschappij op de steeds hoger wordende eisen van moslims toe leidt. Daar waar de meeste andere minderheden -Chinezen, Vietnamezen, Surinamers, Molukkers- zich in Nederland goed hebben aangepast doen moslims dat niet, omdat zij verwachten ooit in de meerderheid te zullen zijn en de islamitische wetten op te kunnen leggen aan alle 'immorele ongelovige' medelanders. Daarom willen ze dat wij ons nu al aan hén aanpassen in plaats van andersom, wat de normale gang van zaken zou moeten zijn.

De gewilligheid en soms zelfs gretigheid waarmee Europese regeringen zich aan moslimimmigranten hebben aangepast heeft het gevoel bij moslims dat de islam superieur is en dat er ooit een islamitisch wereldrijk (Kalifaat) komt alleen maar versterkt. Tolerantie en 'begrip' heeft de botsing van beschavingen juist heviger gemaakt. Voor iedere vinger die werd gegeven werd een hele hand afgehakt. Gesprekken en onderhandelingen hebben de Europese overheden misleid, waardoor ze valselijk zijn gaan geloven in twee verschillende soorten islam: een 'gematigde' versie met vertegenwoordigers die altijd lachen en (loze) beloftes doen van vrede en verdraagzaamheid, en een extremistische versie die wordt vertegenwoordigd door openlijke terroristen, die de islam met geweld willen opleggen. Beide versies zijn echter onderdeel van één en dezelfde ideologie met één en dezelfde doelstelling.

Is het tij nog te keren?

Daar waar een botsing van culturen nog vreedzaam kan worden opgelost leidt een botsing van beschavingen veelal tot geweld, tenzij één partij de andere tijdig schaakmat zet. Heden ten dage zijn moslims -gebruik makend van chantage met olieleveranties en met geweld- heel goed geworden in het schaakmat zetten van Europeanen. Daarom vinden de meeste politieke partijen het makkelijker om het gevaar te ontkennen en te reduceren tot een cultureel probleem dat op een bepaald moment opgelost zal zijn. Het idee is dat, zolang we de moslims maar zoveel mogelijk hun zin geven, voorkomen kan worden dat er ooit bloed vloeit in de straten van Londen, Parijs, Oslo, Berlijn, Rome en Amsterdam.
In het seculiere westen worden kinderen maar al te vaak als 'lastige bijproducten' van een relatie gezien, waarvan je er zéker niet teveel moet hebben. Zij die er méér dan twee hebben, moeten als orthodox en wereldvreemd worden beschouwd en zodanig behandeld. Deze visie heeft de westerse wereld zichzelf opgelegd en heeft daarmee zijn eigen doodvonnis getekend, aangezien het hebben van 4, 5, 6 en meer kinderen bij de moslims heel normaal is. Op den duur gaat het allochtone -islamitische- volksdeel het autochtone overvleugelen en dan is het -menselijkerwijs gesproken- helemáál onmogelijk geworden om de oprukkende islam een halt toe te roepen

De islamitische Golfstaten financieren maar al te graag de islamisering van Europa, daarbij gebruik makend van de enorme hoeveelheid dollars die wordt verdiend met de verkoop van olie aan het Westen. Tegen deze macht hebben Europa en VS nog altijd geen afdoende antwoord gevonden. Europa begint te zwichten, Israël wordt in toenemende mate met vernietiging bedreigd en zelfs de VS begint onder Barack Obama steeds meer ruimte te geven aan de islamitsche eisen.

Europa heeft nog maar weinig tijd om het tij te keren. Hoe langer het gevaar van de islam wordt gebagatelliseerd en genegeerd en hoe meer er van de autochtone Europeaan aanpassingen worden verlangd, des te kleiner wordt de kans het proces nog terug te draaien zodra blijkt dat de democratie en de vrijheid die we sinds de Tweede Wereldoorlog genieten daadwerkelijk in gevaar komt. Het 'politiek correcte' bestempelen van de geboorteweeën van Eurabia als slechts een cultureel probleem is hetzelfde als een infectie met hondsdolheid slechts een onschuldige verkoudheid noemen.
Nogmaals: dit is niet alleen maar een cultureel probleem maar een beschavingsprobleem, dat door vleierijen, toegeven, aanpassen en inburgeringslessen niet zal worden opgelost. Sterker nog: het huidige op 'tolerantie' en toegeeflijkheid gebaseerde beleid in Nederland en Europa zal de drang van moslims om de islam op te leggen alleen maar aanwakkeren, totdat het probleem in heel Europa zal exploderen.

In sommige Europese landen is er eindelijk enig besef ontstaan dat er iets niet goed gaat, echter zonder dat de ernst van het probleem wordt ingezien. De samenleving aanpassen aan de Ramadan en halal zal het probleem niet oplossen. Dat zijn namelijk slechts de meest recente ontwikkelingen van de toenemende Europese onderwerping aan een agressieve beschaving. Dit is geen culturele, maar een ideologische strijd. Terwijl de meeste Europese overheden nog denken dat met nog wat meer paaien en toegeven de problemen wel zullen verdwijnen, hebben moslims in Europa juist daardoor het gevoel gekregen dat de toekomst aan hen, aan de islam toebehoort, en aan niemand anders. Beide partijen dienen hun verwachtingen echter bij te stellen, voordat het te laat is.

Westerse landen, waaronder ook Nederland, staan shariapraktijken toe. Eerst tolereerden we wat op het eerste gezicht aanvaardbare sharia- eisen leken, zoals halalmaaltijden en vrouwen die hun haar bedekken. Toen tolereerden we praktijken die tegen onze beleefdheidsnormen ingaan, zoals islamitische mannen die weigeren vrouwen een hand te geven. Al snel kwamen we terecht bij shariapraktijken die regelrecht indruisen tegen de Nederlandse rechtsorde, zoals polygamie. Zo glijden we af naar volledige islamisering van onze samenleving. Stapje voor stapje wordt ons westerse rechtssysteem vervangen door de sharia.

We zien sharia-infiltratie bij politie en justitie. De politiekorpsen Haaglanden en Amsterdam-Amstelland hebben cellen met stippen en windrozen die de richting van Mekka aangeven. Vrouwelijke agenten moeten accepteren dat zij geen hand krijgen. Een islamitische advocaat hoeft niet op te staan voor rechters die de rechtszaal binnenkomen.

We zien sharia-infiltratie bij defensie. Er zijn legerimams. Er worden halalmaaltijden aangeboden in kantines. Er vindt overleg plaats om moslimmilitairen tijdens de ramadan vrij te stellen van oefeningen.
We zien sharia-infiltratie in het onderwijs. Er zijn in ons land ruim 40 islamitische scholen. Openbare scholen gaan dicht op islamitische feestdagen. Een school in Weert serveert halalvlees bij het kerstfeest omdat er tien moslimleerlingen zijn.

We zien sharia-infiltratie in de zorg. Moslims eisen dat mannelijke dokters niet langer vrouwen behandelen. Er vinden in ons land maagdenvlieshersteloperaties plaats.

We zien sharia-infiltratie in de wereld van kunst en cultuur. Een schilderij van een biggetje van Sylvia Bosch werd verwijderd van een expositie in Leerdam. Kunstenares Sooreh Hera werd bedreigd.
Ook in het niet-islamitische deel van onze samenleving sijpelt de sharia door. Cartoonist Gregorius Nekschot werd opgepakt omdat zijn tekeningen beledigend zouden zijn voor moslims. Bouwvakkers in Almere mochten in de brandende zon geen korte broeken meer dragen na klachten van islamitische buurtbewoners.

Het shariasymbool bij uitstek is de hoofddoek. Mensen die begrijpen waar de islamitische hoofddoek voor staat, worden door shariasocialisten tegengewerkt. De inquisitie der linkse kerk, de Commissie Gelijke Behandeling, vindt dat het christelijke Don Bosco-college in Volendam de hoofddoek niet mag verbieden.

Het gaat niet alleen over vrouwen. Het gaat ook over christenen, joden, afvalligen, atheïsten en homo's. Het gaat over ons allemaal. Voor het overleven van onze waarden, onze identiteit, onze cultuur, en onze vrijheid is het van eminent belang de sharia in al zijn uitingen te verbieden: geen nieuwe moskeeën en imams, geen islamitische scholen en boerka's. Voor de sharia is geen plaats in vrije samenlevingen.

afbeelding van ambras

Als alle mohammedanen uit Nederland vertrokken waren we weer een rijk en gezond land , werken tot 65 jaar , gratis onderwijs en gezondheidszorg , belastingen omlaag
en minimumlonen omhoog ,en de bijstand was alleen voor onze eigen tokkies.
En het werd weer veiliger op straat .
Nu wordt het belastinggeld verspilt aan de onproductieven .

afbeelding van Bavaria73

Tering,,,,,,,,,waarom kan dat niet hier?

afbeelding van De Zeikerdt

@dhrprojectx | 11-04-12 | 19:48 |
Een linkje is goed genoeg hoor, en anders bronvermelding toepassen.
Het is wel zo netjes.

afbeelding van Frank de Snater

Neem de joden en gristenen ook mee!

afbeelding van Sint Nicolaas

Nee maar, een moslim waar ik het mee eens kan zijn.
Geweldig, beste idee ooit.
Nu wel de daad bij het woord voegen graag.

afbeelding van Kelele Nyingi

@ dhrprojectx | 11-04-12 | 19:48
Dude! Echt... Plaats dan gewoon een link.

afbeelding van wiener mit pommes

@ dhrprojectx | 11-04-12 | 19:48

Dank u voor uw plempsel.
Dit zou iedereen moeten lezen...

afbeelding van Henkei

dhrprojectx | 11-04-12 | 19:48
| 11-04-12 | 20:48
Kelele Nyingi | 11-04-12 | 22:32
wiener mit pommes | 11-04-12 | 22:43
dhrprojectx; Een mooi stuk wat alles helder stelt; m'n complimenten indien eigen werk; Indien gecopy paste was een bron vermelding wel op z'n plaats!
De Zeikerdt; bron vermelding met U eens, een linkje word vaak niet naar gekeken...
Kelele Nyingi; een linkje word vaak niet naar gekeken...
wiener mit pommes; Helemaal mee eensch als er een bron vermelding bij stond...

afbeelding van Antonin

Was het kwade opzet destijds toen men moslims in grote getale binnen haalde, naïviteit of arrogantie? Dacht men dat de problemen overal ter wereld niet zouden gebeuren in het verfijnde westen? Dat het aan alle andere volkeren lag dat er oorlog is/was? Dat als je moslims alle vrijheden geeft, ze wel aardig en dankbaar zouden zijn? Helaas jongens, mislukt. Gewoon toegeven, is niet erg. Maar wel handelen. Want er komt een tijd dat de bewoners zelf gaan handelen, en die tijd nadert. Dat kan een blinde zien. Jammer wel dat de verfijnde pacifistische blonde blauwogige Jacques, John, Jan en Günther worden geconfronteerd met in feite weinig verschillen van de Israëli, de Rus, de Serviër en de Indiër, maar dat moet dan maar.

afbeelding van blaasbaan

Moet niet gekker worden hier: De plempsels zijn langer dan de redactionele stukken en columns bij elkaar.

afbeelding van Kelele Nyingi

@ Henkei | 12-04-12 | 00:12
Dit soort lange plemps wordt ook doorgescrolld. Bovendien gaat het om een stukje tekst dat dhrprojectx al veel vaker in z'n geheel heeft geplaatst op dit forum.