Waarschuwing voor 'Fantasy Slut League'

24 oktober 2012 om 12:44 door M. van Berkel
Waarschuwing voor 'Fantasy Slut League'

­Ouders van leerlingen van de Piedmont High School zijn door de schooldirecteur gewaarschuwd voor de Fantasy Slut League die door enkele groepen schoolgangers wordt gespeeld. In de 'competitie' kunnen jongens punten verdienen door seksuele handelingen met zoveel mogelijk verschillende meisjes te hebben. Hoe meer seks, des te meer punten.

"Het is eigenlijk een spel gebaseerd op roddels. Kinderen van onze schoolteams hebben hun eigen fantasiecompetitie", aldus Richard Kitchens, de directeur van de school. Een beetje laat met zijn waarschuwing is hij wel: de Fantasy Slut League is al een jaartje of zes bezig, zo weet de website KTLA te melden.

Door de publiciteit te zoeken, hoopt Kitchens dat ouders uit het stadje Piedmont City hun kroost een beetje fatsoen bijbrengen.

Wat de winnaar van de Fantasy Slut League voor prijs krijgt is overigens niet bekend.

Reacties

afbeelding van RobbieDeHaag
Prima kantoorspel ook :-)
afbeelding van R1d3_Th3_L3g3nd
De prijs ? een avondje voorhuidjogging bij zichzelf..
afbeelding van teringtubbie
slettenbakken vol kwakken..
afbeelding van De Eikel
Is het een soort Lark maar dan sletterig? (Het is niet serieus, we doen alleen maar een rollenspel)
afbeelding van Broodtrommeltje
Kansloos.
afbeelding van dilbert20
Tik maar eens young harlots in op google, krijg je sletten! https://www.google.nl/search?q=young+harlots&hl=nl&client=firefox-a&hs=TPS&rls=org.mozilla:nl:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=rD6IUPH7Aaef0QXZ9IGIBA&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1440&bih=772#q=young+harlots&hl=nl&safe=off&client=firefox-a&hs=64m&rls=org.mozilla:nl:official&tbm=isch&prmd=imvns&source=lnt&tbs=isz:l&sa=X&ei=wD6IUPC9GsPO0QXNvIDYAw&ved=0CCEQpwUoAQ&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=754c8e5472f3eecc&bpcl=35466521&biw=1440&bih=772
afbeelding van Don Ricardo
De prijs voor de winnaar!? Eeuwige roem binnen de schoolmuren natuurlijk!! Wel lastig als je 20 jaar later minister president wilt worden maar dat is dan voor latere zorg...