Zwerver keel doorgesneden

31 mei 2012 om 16:29 door M. van Helvert
Zwerver keel doorgesneden
Archiefbeeld ©BrunoPress/Rex Features / Brunopress

Een 33-jarige man heeft vannacht een wel heel lugubere moordpoging begaan op een wildvreemde. De verdachte nam 's nachts plaats naast een onbekende dakloze, haalde een scheermes tevoorschijn en sneed de keel open van de 30-jarige zwerver.

Het incident vond plaats in het Belgische Luik. De vermoedelijke dader, een inwoner van Seraing, wilde ook zichzelf van het leven beroven met het scheermes. Daarin faalde hij. De man is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en wordt vandaag verhoord door de politie.

De zwerver vecht nog voor zijn leven, meldt het Nieuwsblad.

Reacties

Een tennismaat van me heeft zich vorig jaar ook flink bezeerd, tijdens het Luik Open..

afbeelding van JamesF

Wtf... En de dader wilde zichzelf van het leven beroven en is licht gewond, hahaha, faalhaaaaas!

Hij oefende eerst op de zwerver en deed het daarna helemaal verkeerd.
Kudt kwaliteit.

Wat bezielt je om een zwerver mee te nemen je dood in? En ik geloof er niet in als je zelfmoord wilt plegen dat dat mislukt..

En dan zet je er een foto bij van 80 jaar geleden ?

MacMandy1 | 31-05-12 | 16:46 |Misbruik melden

Bewusteloos/verzwakt door bloedverlies, komt er ff iemand op je wond staan duwen. Dat lekker, was je maar voor de trein of van een gebouw gesprongen bedacht je je dan.

Hoe Dat Zo
|
31-05-12
|
21:34
Je moest eens weten hoe vaak ik op een station vast sta omdat iemand zich zo nodig voor de trein moest gooien. Pak dan een pot pillen, dan ben je niemand tot last. En maak alleen jezelf van kant en niet een ander.