Chef’Special mag naar Pinkpop

29 februari 2012 om 07:44 door G. Verburg
Chef’Special mag naar Pinkpop

Het Haarlemse Chef’Special speelt dit jaar voor het eerst op Pinkpop. De hiphop/funk-formatie, ook bekend als huisband van DWDD, bekroont daarmee de goed opgebouwde livereputatie van de afgelopen vier jaar. Niet verrassend: de band heeft er heel veel zin in.

"Pinkpop is toch het hoogste wat je in Nederland kunt bereiken, in elk geval wat publieksaantallen betreft", aldus rapper Joshua Nolet. "We maken ons totaal niet nerveus, we gaan gewoon doen waar we goed in zijn. Wij zijn boven alles een liveband, zo zijn we begonnen en dat is nog steeds het allerleukste om te doen. Al je energie geven en die dan duizendvoudig terugkrijgen van het publiek."

Festivaldirecteur Jan Smeets maakt vandaag in Paradiso de rest van het Pinkpop-programma bekend.

Lees hier het hele interview met Chef’Special.

Reacties

Ik heb ze zien spelen. Erg leuk bandje.