Bieber: Ik was bijna gestopt

16 juni 2012 om 12:39 door C. Klaassen
Bieber: Ik was bijna gestopt

Justin Bieber was bijna gestopt met zingen, bijna! Toen Bieber er vorig jaar van beschuldigd werd een kind te hebben verwekt bij zijn fan Mariah Yeater, schrok hij daar zo van dat hij er serieus over dacht om te kappen met zingen. Dat zegt hij in Fabulous Magazine.

Het tienersterretje, die momenteel de lakens deelt met Selena Gomez, werd door Yeater aangeklaagd omdat hij de papa van haar kind zou zijn. Toen Bieber echter aanbood om een vaderschapstest te doen, nam ze de benen.

"Toen dat allemaal begon te spelen was ik in Florida, ver van mijn familie en vrienden. Ik was gedeprimeerd en op een gegeven moment bedacht ik dat dit niet was wat ik wilde, ik wilde gewoon normaal zijn, net als andere mensen."

Jammer genoeg Gelukkig was daar toen Usher, die hem van enkele wijze woorden voorzag: "Leer ermee om te gaan. Zulke dingen zullen je de rest van de carrière achtervolgen. Het houdt nooit op." Dat gaf de 18-jarige Canadees weer de moed om tienermeisjes te blijven pleasen.

Reacties

afbeelding van Atmin
Damn.
afbeelding van Nigger Simon
''ik wilde gewoon normaal zijn, net als andere mensen.'' hahahahahaaahahahahahaaaahahhahaaaa
afbeelding van MacMandy1
Die "bijna" bevalt me niks!
afbeelding van zeon
dit is hetzelfde als het nederlands elftal, ik heb bijna gescoord, bijna is helemaal niet, jammer
afbeelding van liesbeth5460
Volgende keer beter.
afbeelding van flesmelk
Nigger Simon | 16-06-12 | 13:14 | Misbruik melden Ik kan niet stoppen met lachen, serieus, hahahhhhahahahahahahahaha
afbeelding van Het Kremlin
"I just re-activated my facebook only to realize i wanna deactivate it again."
afbeelding van hoocheecoochee
Doe dan nog eens serieuze pogingen droplul.
afbeelding van MacMandy1
http://www.skoften.net/index/pic/picdump_219?dir=picdump/219&pic=05.jpg
afbeelding van BradPit
Voor het zingen de kerk uit. Je mag ermee stoppen van mij Bieb
afbeelding van horus
Hij zal dit nooit lezen..... Maar had hij dat maar gedaan!. Bieber is als een strontvlieg in het nieuws. Elke keer weer dat gezoem !!
afbeelding van Brunettah
FAK JOU USHER! FAK JOU!
afbeelding van Clyde the Frog
@MacMandy1 HAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!! Gruwelijk XD
afbeelding van Jean Op den Kamp
Zet op zo'n zonnige zondagmorgen nou eens zo'n video op van Bieber met de muziek van Heintje... Scheelt je een hoop problemen hoor....