Nieuwe show Jan-Jaap van der Wal flopt

3 mei 2013 om 14:14 door R. Visser
Nieuwe show Jan-Jaap van der Wal flopt

Presentator Jan-Jaap van der Wal mag weer een televisie-flop achter zijn naam zetten. Na het debacle van Comedy Live op Nederland 1, is ook zijn nieuwe programma Panache geen succes. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Panache, dat begon als een experiment op internet, is sinds vorige week donderdag elke werkdag te zien na het PowNews. Tot nu toe blijven de kijkcijfers ver onder de grens van 200.000 kijkers. Zo keken er donderdag slechts 118.000 mensen.

Slechts één aflevering deed het nog slechter, namelijk die van 30 april, maar toen hadden vrijwel alle programma’s last van de concurrentie van inhuldigingsdag. Panache wist toen 82.000 kijkers te boeien.

Reacties

afbeelding van Wallybal

Had niet anders verwacht

afbeelding van MrsHoffman

Die knul is gewoon niet grappig, iedereen weet het behalve hijzelf blijkbaar<br>

afbeelding van SbSp 2

Maar voor iemand die ieder gevoel voor humor mist doet hij het toch best goed dan? toch?<br>

afbeelding van TheDutchViewer

Humor(loos)?

afbeelding van vonranzig

ik vind alleen zijn hazenlip leuk<br>

afbeelding van Kelele Nyingi

Wat ik humor vind, is dat kennelijk alle mensen om hem heen hem maar blijven stimuleren en vertellen dat hij wèl grappig is.
&nbsp;
Ik denk omdat ze dan zonder hem naar de kroeg kunnen of zo.

afbeelding van JamesF

Snap je nu eindelijk de boodschap knurft, je bent niet grappig. Ooit vrijkaartje voor een show van hem gehad, in een uur gezever en gezaap heeft hij zeker 1x mijn mondhoek omhoog laten bewegen. En ik heb best een gevoel voor humor. Ik kon wel janken.<br>

afbeelding van Jezus van Nazareth

Ik ben gelukkig niet de enige die van mening is dat Jan-Jaap van der Wal totaal niet grappig is.

afbeelding van Sleepwalker

Alleen de naam al Panache&nbsp; ga je al de mist in. Heb de show een paar keer gezien en ik moet zeggen wat een kut zooi.<br>

afbeelding van Breinstein

Ik heb zelfs ooit kaartjes gekocht voor een voorstelling van die hazelip. Weggegooid geld. Ik heb mijn mondhoeken zelfs niet een enkele keer opgetrokken, zo humorloos was hij. Alleen maar een lange, azijnzure tirade tegen weldenkend Nederland. Alleen hij deugde. En natuurlijk al die mensen die criminelen, geteisem en import deaudknuffelen en een fijne uitkering genieten, die deugden ook. Neuh, daar hoef ik nooit meer naartoe. Not my cup of tea. Ik ga de volgende keer wel weer naar Hans Teeuwen.

afbeelding van jvy_007

Het blijkt dus dat Nederland niet op deze z.g. lolbroek zit te wachten.

afbeelding van taaikossie

De enige keer dat ik om hem moest lachen was toen hij niets zei.

afbeelding van none6485

Hoeveel kijkers zijn er normaal eigenlijk op die zender rond dat tijdstip?