15 miljoen views voor hitje Gers Pardoel

20 augustus 2013 om 10:59 door D. van Unen
15 miljoen views voor hitje Gers Pardoel

Als de teller van het aantal views voor de video van Gers Pardoel’s hit Ik Neem Je Mee met hetzelfde tempo doorratelt als het doet sinds de release in september 2011 heeft voor de kerst iedere Nederlander statistisch gezien het clipje bekeken.

De video voor het gigasucces van de Tilburgse rapper is de 15 miljoen views in krap 2 jaar gepasseerd. Dat meldt zijn platenmaatschappij Top Notch. Het nummer was al het meest succesvolle Nederlandstalige lied ooit, maar is nu ook de best bekeken muziekvideo in het Nederlands in de geschiedenis van Youtube.

Reacties

afbeelding van rrollie

Hoe succesvol ook, volgens andere, ik kan er geen reedt aan vinden!<br>

afbeelding van Gugong

<code>[<a href="#comment-1720710">@rrollie</a> | 20-08-13 | 11:15]</code><br>Ik ook niet. Bij Groots van Guus Meeuwis waren het voorprogramma en zijn "duet" ook duidelijke low points. Maar ik geef dan ook helemaal niks om rap. En de rest van het publiek duidelijk ook niet, Raccoon werd veel beter gewaardeerd.

afbeelding van rrollie

<code>[<a href="#comment-1720715">@Gugong</a> | 20-08-13 | 11:20]</code><br>Ik vond het een behoorlijk diepte punt van G. Meeuwis, dat hij zijn liedje zo lied verkrachten. <br>Maar ja, geld moet rollen, en het liefst in ieders eigen richting.<br>

afbeelding van Brutale Aap

Oh ja Guus had een hitje in 1993.

afbeelding van jvy_007

Volgens mij heeft de platenmaatschappij het merendeel gedownload en een panel met Indiërs aan het werk gezet om de hits te scoren. Raar dat je nu niets meer hoort van het menneke.