Coco twittert bizarre naaktfoto

11 februari 2012 om 16:59 door G. Dietvorst
Coco twittert bizarre naaktfoto

Dat de vrouw van Ice-T, Coco, er niet vies van is haar ronde vormen te showen, mag bekend zijn, maar nu heeft het 32-jarige rondborstige blondine het wel heel bont gemaakt. 

Het bikinimodel twitterde namelijk een foto waarop ze naakt op bed ligt, met haar peipejonge neefje naast haar. Het zoontje van haar zus ligt te slapen, terwijl Coco haar hand op zijn borst heeft.
 
De rappersvrouw verwijderde de Twitpic kort na het uploaden, maar gelukkig waren ze hier alert genoeg om het unieke beeld te redden voor het nageslacht.

Reacties

afbeelding van Raevin

Amerika, waar je een vuurwapen in je broek mag hebben maar tepels... dat gaat te ver!

afbeelding van Polaroid

stond dit bericht hier afgelopen week ook al niet?

afbeelding van martijn2011

Erg he...

afbeelding van kalegeer

lekker stuk vlees moet ik zeggen
ik zal haar zeker wel een keer willen.

afbeelding van Coolbird1975

sorry maar ik zie niets ergs op die foto met baby. maar ja de media ziet er weer iets heeel ergs in.

afbeelding van Het Zilte Nat

Ik snap de ophef niet.

afbeelding van Ja k'ben belazerd

Censuur!

afbeelding van Zer0K3wL

ff w8 dat iemand er pedobear hoofd op fotoshopped

afbeelding van Au contraire

32 jaar en al zo haar lichaam fucked-up. Ziet er niet uit, nu lijkt me die Ice-T ook niet bepaalt the guy next door maja smaken verschillen. En wat die foto betreft een kind moet lichaamscontact hebben. Bovenstaand zei iemand het al, een vuurwapen mag je hebben etc, maar een tepel?

afbeelding van SamsonHuntsAlone

Nou, ze ligt naakt op bed naast een baby. Mag ze? Ik vind dit niet bepaald bizar. Ze hoeft het van mij niet de wereld in te sturen, maar verder is dit toch niet zo raar?

afbeelding van Freebs

Peipejonge neefje? Wat is dat?

afbeelding van Eendje.

Ik vind dit niet normaal ze poseert op een sexuele manier bij dat kind en op die andere foto's die erbij staan ook wel een beetje. Ik doe dat niet bij mijn neefje bah m oet er niet aan denken zeg. Viezerd dat is ze.

afbeelding van snoes

Eendje. | 11-02-12 | 20:05
Ik ben het deze keer met je eensch, als het een man was geweest die daar poedelnaakt naast dat kind had gelegen, dan waren de verwensingen niet van de lucht geweest.En zou hij minstens al drie keer een neqschot gehad mogen hebben, nu is het een vrouw en is er niets aan de hand en moet het kunnen.Mijn zus had zoiets iig. niet moeten doen bij mijn kind.

afbeelding van Eendje.

snoes | 11-02-12 | 20:19 | Idd als het een man is is het gelijk anders. Mijn vriend zei ach dat is toch niet schokkend dat ze daar zo ligt. Toen draaide ik het om en zei hij je hebt gelijk ik ga er ook niet zo liggen met mijn nichtje. Maar reargeer nu niet meer anders krijg ik een ban voor slowchat.

afbeelding van Dcent guy

Eendje. | 11-02-12 | 20:24 |
Nee, slowchat is iets héél anders! hahaha
Je hebt wel gelijk, maar als het de moeder van dat kindje geweest was of de vader, vond je het da nog verwepelijk? Coco is wel familie, een tante, dus ik zie er het kwaad niet zo van in. (ik zou wel met dat kindje willen ruilen hoor!)

afbeelding van Eendje.

Dcent guy | 11-02-12 | 21:58 | Ja dan nog zo dat doe je niet op die manier zoals zij ermee op de foto is gegaan ze kijkt naar hem of hij een geil speeltje voor hem is sorry hoor mar dat vind ik. Zoals je weet ben ik nu ook in blijde verwachting en ik zou als het voorkomt anders met de kleine op de foto gaan.

afbeelding van arnie250

lekkere griet maar of de acties dat nou ook zijn....

afbeelding van kempenaer

Wel een flinke baby zeg...

afbeelding van Semper Pecunia

@ Au contraire | 11-02-12 | 19:16 | Misbruik melden
Wat is er zo fucked up aan haar lichaam dan?
Verreweg het mooiste lichaam dat ik ooit gezien heb.
Tenminste geen gratenbaal en ook geen vetklep.
Lekker boeiend dat het siliconen zijn. Zolang het goed gedaan is en ik nog niet door huid heen kan kijken is daar helemaal niks mis mee.
Keek uw vriendin soms mee tijdens het typen van uw plempsel?

afbeelding van Narcistisch

@Semper Pecunia

Opgepompte tieten en lippen bah niks aan.
Een prachtige meid zonder make up en natuurlijke lichaam is het mooist basta.

afbeelding van taaikossie

Mooie bouwdoos.

afbeelding van da wizard

Leuke en vriendelijke meid, uiteraard niet zo relaxed als Ice T zelf. Maar dat gaat op voor vele...

afbeelding van Raam open

Wat is hier nou zo bizar aan?
Ventje ligt lekker te slapen.
Ok, de troep op internet pleuren is niet zo slim.