Mieters! Huisje Elvis te koop

16 oktober 2012 om 17:59 door R. Visser

De voormalige villa van Elvis Presley en zijn ex-vrouw Priscilla is te koop gezet. The King woonde hier met zijn vrouw en dochter, tot hij in 1973 scheidde.

Een eventuele koper moet wel diep in de buidel tasten. Voor maar liefst 10 miljoen euro is de sleutel van de villa in Beverly Hills van jou.
 
Het huis telt vier slaapkamers, vijf badkamers, een woonkamer met open haard, eetkamer, speelkamer, een kantoor en een thuisbioscoop. Buiten is nog een gastenverblijf, een zwembad en een spa.
 
Leuk detail: op het tuinhek aan de achterkant van de woning zijn nog allerlei handgeschreven teksten van fans te vinden.

Reacties

afbeelding van indiaan
Jammer leek me leuk, maar ik drink geen Spa !
afbeelding van zeur
"op het tuinhek aan de achterkant van de woning zijn nog allerlei handgeschreven teksten van fans te vinden." Dus je moet 10 miljoen neertellen en dan heeft de verkoper er nog niet eens een paar tientjes voor overgehad om een lik verf over de graffiti te halen.
afbeelding van jajajanogsteedsontevredennl
Leuk optrekje alleen die Amerikaanse smaak kwa inrichting wordt je triest van. Zo donker allemaal. Voor de rest had Elvis het goed voor elkaar, zelfs al een flattscreen in 1973 ;)
afbeelding van MacMandy1
Het interieur vind ik wel mee vallen deze keer, nu ik dat huis van Christina Aguilera gewend ben is alles mooi. Nee vind het er goed uit zien hoewel ik het zelf anders had ingericht... *droomt verder*
afbeelding van von sokkenstopfen
jajajanogsteedsontevredennl |16-10-12 |20:30 Donker? Leg eens uit wat er zo donker is, want ik zie het niet hoor, en anders moet je eens je tot op de draad versleten crt monitor vervangen voor een lcd scherm. Verder is het waarschijnlijk al tig keer verbouwd, want het is alles behalve een jaren 70 interieur.