'Van Persie is een klootzak'

6 november 2012 om 15:44 door R. Visser
'Van Persie is een klootzak'

Dat een goede opvoeding moet wijken voor voetbal, blijkt maar weer uit het onderstaande filmpje. Het driejarig zoontje van een Arsenal-fan scheldt Robin van Persie uit alsof het de normaalste zaak van de wereld is. "Robin, you're a cunt", klinkt het regelmatig uit zijn mond. Ofwel: "Robin, je bent een klootzak."

Dat de appel niet ver van de boom valt, wordt duidelijk als de papa zelf uit volle borst begint mee te toeteren. Het jochie heeft de woorden dus duidelijk niet van een vreemde. Ook het "She said no, Robin, she said no", een een verwijzing naar Van Persies arrestatie in 2005 nadat hij valselijk beschuldigd werd van verkrachting, wordt enthousiast meegeblerd.

Voor de vele YouTube-kijkers gaat het duo meer dan een brug te ver. "Dit kind is kansloos in het leven met zo'n vader als rolmodel", luidt de overheersende mening. Niet dat de echte supporters van Arsenal het er dit weekend op Old Trafford beter van af brachten: zij hieven tijdens Manchester United - Arsenal ook nog eens "Je bent de Nederlandse Jimmy Savile" aan. 

Reacties

Hij is geen -- weggejorist --, einde discussie en nu naar bed kl**thommelkind.

Is er dan niemand die dit neer kan leggen bij de autoriteiten daar? Mag het kindje mee naar de bescherming.

Joey | 06-11-12 | 15:57 |
wordt misschien niet gedaan omdat dit de waarheid is?

Triest voor dat kind.
Toont goed het niveau van die voetballerT aan.

Nou als Ajax fan zeg ik: had van Persie maar in Roffel moeten blijven. Zeau.. zit die even mooi in het netje. Wat een kinderheld zeg! Laat me niet lachen.

Betaald voetbal gewoon verbieden. Net zoals roken en alcohol.

Paupers heb je overal, en sommige moet je het recht om kinderen op te voeden gewoon af kunnen nemen. Pffff kansloos dit.

Ik ben een persie-fan maar dit supportersgedrag verbaast me niets. In mijn opstandige jaren blerde ik net zo hard mee in het stadion met teksten die ik nu mijn kinderen zou verbieden.
Voor mij wel een reden om tegenwoordig het stadion te mijden. Daar wil je toch niet bijhoren?

Konkordantiusnewuser|06-11-12|16:42|

laten we jou afschaffen en je "Zwitsal" vooral niet!

Tapioca pudding|06-11-12|17:29|

Ah een Nep-Supporter!

Je doet het om er bij te horen, niet voor het spel en de club liefde!

Meatwat
Ook al zo een dwaasheid. Mensen die gaan uitmaken of andere mensen al dan niet een echte supporter zijn. In het stadion had je dan zo een Feyenoordklassiekerlied waar iedereen altijd alleen maar de eerste regels van wist. Nadat het gezang verstomde altijd van die bijdehanten die dan riepen: ''En de rest kennuh zuh niet!"
Pfff, laat mij maar lekker internetsupporter zijn en wat jij of anderen daarvan vinden zal me worst wezen.

Bij Ajax heb je ook zo een gezegde over de joden.
Heeft niets met voetballen of fan zijn te maken.
Is gewoon achterlijk als je dat soort woorden worden gebruikt (pudding) , die personen moeten eruit gezet worden.
Zo simpel is het wil je het voetbal normaal en beschaafd houden.

dirkx62
|
07-11-12
|
08:24
Even compleet off topic maar aangezien het jou betreft redelijk relevant : wat moeten ze met moslims doen dan die uit naam van het geloof alles flikken , als je de samenleving normaal en beschaafd wil houden ?

Nou ja, om het goed te maken zou van Persie een kerstpakket naar dat jongetje moeten sturen. Hij heeft poen zat, dus.. ik zou zeggen: waar wacht je nog op, kerel?