Gast baalt van Romney-tattoo

13 november 2012 om 12:44 door D. van Unen
Gast baalt van Romney-tattoo

Goed nieuws voor deze AZ-supporter. Hij is namelijk officieel niét meer de grootste knuppel als het aankomt op het zetten van tatoeages. Ene Eric Hartsburg uit de Amerikaanse staat Indiana was zó zeker dat 'zijn' man Mitt Romney president van Amerika zou worden, dat hij diens campagne-logo op zijn gezicht liet tekenen. Romney verloor, en Eric heeft voor de rest van zijn leven een rode- en blauwe 'R' op zijn voorhoofd.

Nogal wiedes dat ‘ie niet zo blij is met de uitslag van vorige week. “Ik ben ontzettend teleurgesteld. Dat ding zit er voor de rest van m’n leven.” Spijt heeft Hartsburg echter niet. “Ik ben een tattooliefhebber en dit was gewoon een leuk geintje. Ik heb geen levens veranderd, ben ook geen held. Ik ben in ieder geval blij dat ik alles heb gedaan dat ik kon voor deze campagne.”

Hartsburg zegt ook veel negatieve reacties gehad te hebben en vaak uitgelachen te worden op straat. Als professioneel worstelaar weet hij daar overigens naar eigen zeggen prima mee om te gaan.

Reacties

afbeelding van looprekje
Serieus? Hoe achterlijk kun je zijn?! Om sowieso zoiets op je smoel te tatoeëren? Dit is nog droeviger dan die muts met die PVV meeuw op d'r schouder!
afbeelding van MrsHoffman
Heeft zeker geen baan, of trap ik nu een open deur in?
afbeelding van RikRikken
Een stoeptegel is slimmer!!
afbeelding van Heegenees
Dat is niet z'n voorhoofd maar z'n slaap. Je voorhoofd zit, het woord zegt het al, aan de VOORkant.
afbeelding van Rechtlijnig
Haha wat een hals :D
afbeelding van Meatwat
Ben benieuwd hoeveel vrienden deze "sucker" per uur verliest.
afbeelding van Houten Bos
IQ-niveau van gemiddelde republiekein-stemmer is al niet te hoog, maar deze redneck slaat alles...wat had ie dan gedaan als Romney had gewonnen?
afbeelding van manmetseat
Er loopt hier in NL toch ook ergens een randdebiel met levensgroot Sjon de Wolf op zijn rug? Of een andere gek met een ooievaar, of is dat al in een kakkerlak veranderd? Kortom tattoos altijd - veel
afbeelding van Meatwat
manmetseat|13-11-12|16:15| Op je hoofd of je nek vindt ik toch wel wat extremer als op je rug.... dat kun je nog aardig makkelijk uit het zicht houden.
afbeelding van Heldpesk
Is er ook iemand die tppers op z'n reet had laten tatoeëren voor het songfestival van 2011? tppers ja, de o zit er immers al..
afbeelding van LumosNox
Domkop. -___-