Robert Gesink misschien toch naar Londen

26 juni 2012 om 09:49 door K. de Graaff
Robert Gesink misschien toch naar Londen

Wielrenner Robert Gesink wil deze zomer toch naar de Olympische Spelen in Londen. De klimgeit van Rabobank was in eerste instantie bang dat het parcours in Engeland te vlak voor hem zou zijn maar is daar nu op teruggekomen.

“Ik hoor nu steeds meer kenners die benadrukken dat het toch een zware wedstrijd is. De klim naar Box Hill is te vergelijken met Camerig in Limburg en als je die negenmaal op moet, zal dat de wedstrijd zeker hard maken. Dat heeft me doen besluiten om toch terug te komen op mijn eerdere besluit”, zegt Gesink dinsdag in De Telegraaf. Gesink wil verder nog kwijt dat hij volledig in dienst van het team wil rijden. 

De Condor van Varsseveld staat over 4 dagen aan de start van Tour de France in Luik.

Update: Robert Gesink is door bondscoach opgeroepen om deel te nemen aan de wegwedstrijd in Londen. Lars Boom, Sebastian Langeveld, Nikki Terpstra en Lieuwe Westra zijn ook geselecteerd.