Sven Boekhorst stopt met skaten

23 januari 2013 om 12:59 door M. van Berkel
Sven Boekhorst stopt met skaten

Na 19 jaar heeft de 32-jarige voormalig wereldkampioen skaten Sven Boekhorst besloten zijn rollerblades aan de wilgen te hangen. De Nederlander heeft besloten dat de Winterclash in Eindhoven zijn laatste officiële wedstrijd zal zijn.

Boekhorst behoorde jarenlang tot de top van de wereld en reisde heel de wereld over om deel te nemen aan skate-events. Boekhorst – die regelmatig de winter door is geholpen – is tot nu toe de enige skater met een Triple Crown. Dat houdt in dat hij in één jaar de X-Games, Gravity Games en de Wereldkampioenschappen op zijn naam kon zetten.

Reacties

afbeelding van grotesmurf65

eindelijk, hij kon er ook geen flikker van.

afbeelding van SbSp 2

@grotesmurf65|23-01-13|14:04|
U weet dat trollen hier niet op prijs gesteld wordt?