Borreltopic: Spanje - Brazilië

30 juni 2013 om 21:59 door R. Visser
Borreltopic: Spanje - Brazilië

Het wordt een laat nachtje voor voetballiefhebbers vandaag. Om middernacht spelen Spanje en Brazilië namelijk de finale van de Confederations Cup.

"Iedereen die van voetbal houdt zal het ermee eens zijn dat de finale een fantastische wedstrijd kan worden", aldus Spaanse doelman Iker Cassilas. "De hele wereld wilde een finale Brazilië-Spanje, en uiteindelijk staan de ploegen er die dat het meest verdienen. Het is een voorproefje voor het WK volgend jaar".

De finale heeft overigens nog een klein Nederlands tintje. De wedstrijd zal namelijk onder leiding staan van de Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers.

Reacties

afbeelding van d.darko

Wow, heerlijk verhit wedstrijdje tot nu toe. Dan maar verrot op het werk morgen, deze moet ik verder kijken :)

afbeelding van d.darko

gru-we-lijke eerste helft zeg. Zo zie je het niet vaak meer. Spanje volledig tegen de muur gezet, wat een strijd van Brazilië en wat een moordend tempo.

afbeelding van vartigo

Zo had geen verkrachting verwacht.. wat een drama voor Spanje.

afbeelding van pitabroodje

Duidelijk wordt zichtbaar dat Zuid-Amerika booming is......
en Europa zakt steeds dieper in de stront en malaise. 

afbeelding van d.darko

Beetje opportunistisch lijkt me. We hebben het hier over een veredeld oefenpotje uiteindelijk en de regerend WK/EK, die ook de finale van deze cup weer haalde. Nauwelijks verloren afgelopen jaren en dan na 1 potje deze conclusie trekken?&nbsp; <br>