Roda kickt PSV uit KNVB Beker

30 oktober 2013 om 20:34 door K. de Graaff
Roda kickt PSV uit KNVB Beker

Roda JC heeft vanavond voor een kleine stunt gezorgd door PSV te verslaan in de KNVB Beker. In Eindhoven werd het 1-3 voor de Limburgers.

Hoewel Roda niet heel veel kansen kreeg gaf het de Eindhovenaren een mooi lesje in effectiviteit. Fledderus en Hupperts schoten Roda nog in de eerste helft op een comfortabele 0-2 voorsprong.

In de tweede helft kreeg PSV nog een aantal aardige kansen. Het was echter Roda-speler Hupperts die voor de tweede keer doel trof. Brenet bracht de eindstand uiteindelijk vlak voor tijd op 1-3.

 

Reacties

afbeelding van TheDutchViewer

En AZ verslaat met het B-team Achilles '29 met 7-0?!

afbeelding van Oom Joop

Als dat zo doorgaat wordt PSV helemaal lek geschopt dit jaar

afbeelding van Sapphire

<code>[<a href="#comment-1756557">@Oom Joop</a> | 30-10-13 | 20:57]</code><br><br><div>Ik denk dat je daar gelijk in krijgt.</div><div><br></div><div>Misschien wel goed dat ze uit het bekertoernooi liggen.</div><div>Kunnen ze iets meer op de competitie focusen.</div><div><br>Weet niet wat er aan de hand is met PSV, ze gingen zo goed.</div>

afbeelding van d.darko

Hahahahaha PSV, heerlijk dit. Geen club die ook zo weinig gun.

afbeelding van Victrix

Waar zijn nu de reaguurders die gisteren sarcastisch reageerden op de 4-1 van Ajax?

afbeelding van Mauz_is_waus

<code>[<a href="#comment-1756606">@d.darko</a> | 30-10-13 | 23:36]</code><br>jawel, Ajax, die gun ik het minste.<div>Maar ja, lekekr boeiend. De troostprijs hoeven ze dit jaar niet.</div><div><br></div><div>En dit is onderdeel van het meerjaren plan (zoals ook Ajax dat succesvol heeft uitgevoerd): eigen jeugd opleiden, want met die tig-miljoen budgetten in de rest van Europa, red je het niet met spelers kopen.</div><div><br></div><div><br></div><code>[<a href="#comment-1756563">@Sapphire</a> | 30-10-13 | 21:13]</code><div>Wisselvalligheid blijft erin zitten, de jonge spelers kunnen nirt met de druk omgaan, en 7 basisspelers zijn geblesseerd in een toch al dunne en jonge selectie.</div><div><br></div><div>Ik denk niet echt dat Cocu hier wakker van ligt.</div><div><br></div><div><br><br></div><code>[<a href="#comment-1756641">@Victrix</a> | 31-10-13 | 02:33]</code><br>Verliezen van een club die 2 punten kun je daar niet mee vergelijken. En natuurlijk gaat Ajax niet voluit tegen wat hobbyisten, dat snapt elke imbeciel. Zelfs u zou dat moeten snappen. Maar ja, kruip maar weer terug in het holletje van samsom, misschien dat je daar nog wart warmte en genegenheid voelt.

afbeelding van d.darko

<code>[<a href="#comment-1756656">@Mauz_is_waus</a> | 31-10-13 | 08:10]</code><br>Euhmm ja maar ik had het over de club die IK het minste gun. Het sfeerloze, troosteloze, zielloze sneue clubje uit lampegat.<br>

afbeelding van keizer91

<code>[<a href="#comment-1756698">@d.darko</a> | 31-10-13 | 09:24]</code><br><br>En toch is de meest gehate ploeg in nederland die club uit 020.